ABOUT
WHO WE ARE

HET UITZENDBUREAU VOOR MODELLEN

 

Models at Work is het uitzendbureau voor hardwerkende, charismatische en intelligente modellen. Bij ons werken de modellen als hosts hostesses, promotors, fotografen, bartenders en worden ze ingehuurd voor doorpasmodellen.

 

Ons geheim is de combinatie van beauty én brains. We snappen als geen ander dat de juiste looks in combinatie met een goede werkmentaliteit, een hoog opleidingsniveau, talent voor hospitality en een open en sprankelende persoonlijk het perfecte recept is voor succes. Dit wordt beaamd door onze klanten en partners die hebben aangegeven dat het inzetten van onze modellen leidt tot verhoogde resultaten tijdens promotie acties, beurzen en evenementen!

FULL SERVICE HOSPITALITY BUREAU

 

Door bijna 15 jaar ervaring zijn wij inmiddels experts als het gaat om de creatieve vertaling van een merk of thema naar de styling van onze modellen tot in de details. Door middel van goede communicatie weten wij het doel van jouw project te identificeren en duidelijk te formuleren. Op basis hiervan vinden onze boekers de perfecte match voor jou!

 

Daarnaast is ons creatieve team bestaande uit visagisten, stylisten en kostuumdesigners getraind in het meedenken en het toepassen van hun expertise om jouw merk tot leven te laten komen. Door onze onderscheidende smaak en kennis van de industrie worden we ook gevraagd voor het ontwikkelen van concepten voor acts, evenementen, promoties en merk activaties. We weten precies wat wel en niet werkt en hoe we jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen!

MEET OUR TEAM
Owner Daj van der Woude
DAJ VAN DER WOUDE

owner

Co-owner Gezina Vrielink
GEZINA VRIELINK

owner

Head of Ibiza Emily Barendse
EMILY BARENDSE

managing partner ibiza

Modellen boeker Marija Djulabic
MARIJA DJULABIC

accountmanager

Modellen Boeker Emilie Mariman
EMILIE MARIMAN

booker

Modellen Boeker Feby van Geest
FEBY VAN GEEST

booker

Modellen Boeker Gia Bab
GIA BAB

booker

head of act & performance nathalie van den Hombergh
NATHALIE V. D. HOMBERGH

act & performance

Mindy Stalder - Office Manager Models at Work
MINDY STALDER

office manager

Styliste Babette Tielrooij Models at Work
BABETTE TIELROOIJ

stylist

Modellen Boeker Wieke van Wuijtswinkel
WIEKE V. WUIJTSWINKEL

styling assistent

Johnny Bulldog
JOHNNY THE BULL

office cheerleader

VACATURES

VACATURE – BOEKER STAGIAIR

 

Wij zijn per direct opzoek naar een BOEKER STAGIAIR voor minimaal 5 maanden met talent voor plannen en organiseren. Als Boeker Stagiair ben je de rechterhand van het boekersteam. Van offertes maken tot modellen boeken en briefen. Van het opzetten van een casting tot het up to date houden van onze modellendatabase; het hoort allemaal tot je takenpakket. Ook ben je regelmatig aanwezig op locatie bij de opstart van diverse boekingen en help je bij het organiseren van onze trainingen en castingdagen.

 

Wij bieden een stagevergoeding, een afwisselende en leerzame stage met veel verantwoordelijkheden in een hecht kantoorteam en een leuke werkplek hartje Amsterdam aan de Keizersgracht. Bij goed functioneren is het mogelijk om na je stage opgenomen te worden binnen ons team.

 

 

PROFIEL

 

Organisatorisch ben je sterk en je verliest nooit het overzicht. Je hebt oog voor detail en bent nauwkeurig. Je neemt initiatief, je bent oplossingsgericht en hard werken doe je graag. Een goede werksfeer vind je belangrijk en ook in stressvolle situaties blijf je altijd positief. Verder ben je leergierig, enthousiast en communicatief vaardig

 

 

CRITERIA

 

>> Minimaal HBO niveau

>> Minimaal 5 maanden beschikbaar voor minstens 4 dagen per week

>> Talent voor organiseren en multitasking

>> Flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit)

>> Communicatief sterk

>> Stressbestendig

>> In bezit van rijbewijs B is een pré

>> Wonen in Amsterdam is een pré

 

Ben jij geknipt voor deze job? Stuur dan je CV, motivatiebrief en foto zo snel mogelijk naar: gezina@modelsatwork.com