BEURS PERSONEEL
BEURS PERSONEEL

Zo effectief mogelijk bezoekers bereiken, de wens van menig exposant.

De gangbare manier om dit te bereiken is door te investeren in een originele beursstand en in het beste promotie- materiaal. Maar waarom niet gaan voor het beste personeel?

Vaak wordt de standbemanning op de valreep geregeld. Een gemiste kans, want goed personeel is bepalend voor dé eerste indruk van je merk of dienst op de bezoeker. Models at Work is specialist in het leveren van goed beurspersoneel. Of het nou gaat om genereren van leads, registratie, overbrengen van productkennis of bezoekers trekken naar je stand; wij zorgen dat onze mensen altijd net dat stapje extra zetten. Hoe we dat doen? Door onze mensen te selecteren op een charismatisch, service gericht, pro-actief en oplossingsgericht karakter. Daarnaast trainen wij ons personeel op gebied van sales, hospitality en productkennis. Ook beschikken onze mensen over minimaal HBO werk- denkniveau en spreken ze meerdere talen. En vanzelfsprekend beschikken ze over de perfecte look die naadloos aansluit op de merkidentiteit van je merk of dienst.

 

Daarnaast kan onze creative department ook op gebied van styling, visagie en act & performance ondersteunen én denken wij graag mee over de totaalbeleving van je beursdeelname. Van een ludieke activatie tot de inrichting van je beursstand; wij helpen exposanten graag om nog meer uit hun aanwezigheid te halen. En samen te gaan voor die