CONCEPTS & EVENTS
CONCEPTS, BRAND ACTIVATION & EVENTS

Met dank aan onze jarenlange ervaring, onze creativiteit, kennis van de markt en onze smaak worden wij steeds vaker gevraagd mee te denken over de invulling van een act, promotie, event of brand activation.

Vanwege de behoefte vanuit onze klanten aan een full service agency zijn wij ook inzetbaar voor conceptontwikkeling en (event)productie. Wij zijn een goed aangesloten netwerkorganisatie en weten wat in de praktijk écht goed werkt. Wij werken samen met diverse externe getalenteerde creatieven en event producers met meer dan 10 jaar ervaring met een specialisme in boetiek events. In samenwerking met onze creative director kunnen zij voor een goede prijs echt iets bijzonders neerzetten. Bovendien kunnen wij vaak een betere prijs uitonderhandelen omdat wij goede deals krijgen vanwege onze relatie dan wanneer je het zelf rechtstreeks regelt.

 

Zo hebben wij de gehele organisatie van de official after party van Fashion Week op ons genomen, van concept tot uitvoering en zijn wij ook inzetbaar voor kleinschalige boetiek events. Ook hebben wij diverse drank activaties ontwikkeld voor merken als Palm, Desperados en Southern Comfort en worden wij al jaren in de conceptuele fase aangehaakt door het creatieve team van Sensation. Verder worden wij ook regelmatig gevraagd voor table styling en event decoration om te zorgen voor de perfecte aansluiting van de styling van onze modellen in hun omgeving.