WIE WE ZIJN

UITZENDBUREAU VOOR MODELLEN

 

Models at Work is een hostess bureau voor hardwerkende, charismatische en intelligente modellen. Wij sturen onze modellen niet de catwalk op, maar bij ons kunnen ze aan de slag als host, hostess, doorpasmodel, promotie medewerker, fotograaf of bijvoorbeeld als barman.

Het leveren van het meest effectieve personeel is wat ons dagelijks drijft. Als eerste in Nederland ontdekten wij dat het selecteren op beauty én brains ongekend succesvol is. Wij beseffen ons als geen ander dat een mooi koppie alleen niet zaligmakend is, maar wel in combinatie met een goede werkmentaliteit, een hoog opleidingsniveau, talent voor hospitality en bovenal een onwijs leuke persoonlijkheid. Of we daar nog steeds het verschil mee maken? Absoluut! Van onze zeer gewaardeerde klanten en partners krijgen we nog steeds terug dat ze meer halen uit hun promotie, beurs of event door het inzetten van onze modellen.

 

Om die kwaliteit te bewaken besteden wij enorm veel zorg en aandacht aan het scouten, trainen en selecteren van onze modellen. Bij ons komen alleen de meest bijzondere, getalenteerde en charismatische modellen door onze uiterst strenge selectie. Ook hebben wij onze eigen hospitality trainingen ontwikkeld én trainen wij onze modellen regelmatig op gebied van sales en productkennis in samenwerking met onze klanten.

 

 

FULL SERVICE HOSPITALITY BUREAU

 

Een andere onderscheidende waarde is onze specialisatie in de creatieve doorvertaling van een merk of thema naar de totale uitstraling van onze modellen. Door goed naar onze opdrachtgevers te luisteren en te achterhalen wat het doel is van iedere opdracht weten onze boekers altijd de perfecte match te maken. Looks, talent, karakter en werkervaring zijn hierbij leidend. Ook onze stylistes, kostuumdesigners en visagisten zijn goed getraind in merkdenken en weten als geen ander een merk of thema op innovatieve wijze tot leven te brengen. Met dank aan onze jarenlange ervaring, ons netwerk, kennis van de markt en onze smaak worden wij dan ook steeds vaker gevraagd om al in de conceptfase mee te denken over de invulling van een act, event, promotie of brand activation. Wij weten wat in de praktijk écht goed werkt en onze creatieven weten als geen ander wat er nodig is om een event of promotie echt te laten rocken. Met als ultiem doel onze klanten te helpen het verschil te maken en samen te gaan voor die unforgettable impression.  

VACATURES

VACATURE: OFFICE MANAGER

OFFICE MANAGEMENT, FINANCE EN HR: jij doet en kan het allemaal. Je houdt van cijfers, maar nog meer van mensen. Je houdt van orde scheppen in onze administratie, maar nog meer van onze lievelingstaart halen wanneer wij jarig zijn. Je houdt van het verwerken van de gegevens van onze modellen, maar nog meer van onze modellen zelf.

Read more

STAGE: BOEKER ASSISTENT

Models at Work is opzoek naar een BOEKER ASSISTENT (stage) voor minimaal 5 maanden met talent voor plannen en organiseren. Als boeker stagiair ben je de rechterhand van het boekersteam. Van offertes maken tot modellen boeken en briefen. Van het opzetten van een casting tot het up to date houden van onze modellendatabase; het hoort allemaal tot je takenpakket.

Read more